Vooroorlogse en Klassieke Autoverhuur

Vooroorlogse en klassieke autoverhuur voor trouwerijen en feesten. Het gebeurt steeds meer dat mensen klassieke auto's en oldtimers huren voor een trouwerij, feest of ander soort evenement. En om goede redenen. Klassieke trouwauto's garanderen een onvergetelijke sfeer bij jouw evenement.

Een oldtimer met privé chauffeur voor onvergetelijke momenten

Niets is romantischer dan een traditionele trouwauto met eigen chauffeur om je naar de grote dag te rijden. Vooroorlogse auto's en oldtimers voor trouwerijen en feesten is iets wat iedereen kan waarderen.  Klassieke auto's bieden een prachtig bijzondere rit waar je ook bent. Het luxueuse interieur, klassieke materialen en nostalgische geluid van de motor dragen allemaal bij aan een vrolijke en feestelijke sfeer.

Maar bovenal is het gewoon een fantastische ervaring om in een elegante wagen te zitten uit vervlogen tijden. Bijvoorbeeld een Ford A uit de 20er jaren of een Rolls-Royce limousine. Deze auto's laten een grote indruk achter tijdens een zomerse trouwrit.

Wanneer je uit de kerk of het stadhuis komt wacht er een sprankelende klassieke auto met een elegante chauffeur op je. Nadat je foto's hebt genomen met de auto vertrek je zwaaiend en lachend naar de gasten. Onderweg naar het feest heb je ruim de tijd om een glas Champagne of Prosecco te drinken terwijl je uitrust in de ruime leren stoelen.

Vooroorlogse en klassieke auto's creëren romantische foto's en prachtige momenten

De rit naar het feest is het perfecte moment om prachtige foto's te nemen met je klassieke auto als de ideale achtergrond. Een klassieke auto is altijd populair bij trouwfotografen die graag momenten vastleggen van jullie in en voor de trouwauto.

Oldtimers voor iedere stijl en smaak

Wij specialiseren in de verhuur van klassieke auto's, limousines en ouderwetse bussen voor trouwerijen en feesten. Bekijk onze website voor de uitgebreide selectie klassieke wagens en oldtimers. Het enige waar je aan moet denken is om je schema aan te passen aangezien oldtimers langzamer rijden.

Boeken Vooroorlogse en Klassieke Autoverhuur is eenvoudig

BookAclassic heeft boeken zo makkelijk mogelijk gemaakt. Kies een vooroorlogse auto om je trouwerij zo speciaal mogelijk te maken. Je kunt de auto direct hier op onze site boeken. We hebben een unieke selectie auto's samengesteld binnen iedere prijsklasse. Wanneer je je favoriete auto gekozen hebt kun je de nodige informatie invullen om direct een prijsopgaaf te ontvangen.

Je kan direct boeken of je tijd nemen voordat je beslist. Wij hebben jarenlange ervaring met klassieke autoverhuur en er is uitgebreide informatie beschikbaar op onze site om de meest exclusieve en sprankelende wagen voor jou te vinden. Maar wacht niet te lang want klassieke auto's zijn zeer populair bij trouwerijen en andere evenementen.

Wij hebben ook een uitgebreide selectie prachtige Bentleys, Jaguars, Mercedes, Lincolns en Cadillacs als je liever een ander merk trouwauto huurt.

Bekijk onze selectie vooroorlogse en klassieke auto's voor trouwerijen en feesten. Er zit voor ieder iets bij!

Section background
Classic vehicle

Zoek jij een klassieke auto?

Voor een onvergetelijk feest of trouwerij. Vind droomauto's in jouw omgeving.

Vind jouw auto
Classic vehicle garage

Ben je de eigenaar van een voertuig?

Adverteer jouw klassieke voertuig kosteloos!. Geheel gratis. Geen jaarlijkse kosten. Geen bindende contracten.

Registreer je voertuig

Wil je regelmatig updates?

Schrijf je nu in

  Het laatste oldtimer nieuws!

  Ben de eerste die exclusieve aanbiedingen van BookAClassic krijgt, via email!

  Krijg evenement en klassieke auto reisinspiratie van over de hele wereld!