Hulp & Contact

 • Q A

  Hoe bereken ik de prijs voor een voertuig?

  1. Gebruik de zoekfunctie:  Kies regio, gelegenheid, datum en tijd
  2. Klik op 'zoek' om een overzicht te krijgen van alle beschikbare voertuigen en kies het voertuig van jou voorkeur
  3. Op de profiel pagina kun je de prijs berekenen door het adres en de tijd in te vullen

  Zo simpel is het!

 • Q A

  Hoe kan ik zien of een voertuig beschikbaar is?

  Gebruik de zoekfunctie: Kies regio, gelegenheid en tijd en krijg een overzicht van alle beschikbare voertuigen op die datum.

  Zo simpel is het!

 • Q A

  Is er persoonlijke begeleiding beschikbaar bij BookAclassic?

  Onze klantenservice is van maandag tot vrijdag beschikbaar tussen 9 en 5. Wij zijn hier om jou te helpen en wij zien alle boekingen. Als je een email van ons ontvangt kun je deze altijd beantwoorden mocht je nog vragen hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk helpen.

 • Q A

  Ho kan ik contact opnemen met de eigenaar van een voertuig?

  Je kunt alleen contact opnemen met de eigenaar van een voertuig nadat een boeking via BookAclassic heeft plaatsgevonden.
  1. Beantwoord de meest recente email van ons met de bevestiging van de boeking. Hier kun je aangeven contact met de eigenaar te willen.
  2. Vul het onderstaande contactformulier in met jou boekingsnummer (als aangegeven in de bevestiging) en geef aan contact met de eigenaar te willen.

 • Q A

  Advies voor huren touwauto

  Hoe lang duurt een trouwerij? 

  Alles rondom een trouwerij duurt lang. Heel lang. De bruid hoort vijf minuten voor de plechtigheid aan te komen. Een trouwerij in de kerk duurt 30-60 minuten, liggend uiteraard aan het soort dienst. Een trouwerij in het stadhuis duurt ongeveer 20-45 minuten. Maar je wilt uiteindelijk rustig aan doen en van ieder moment van de dag genieten.

  De fotograaf en de trouwauto

  De fotograaf zal ongetwijfeld de auto als achtergrond voor de spectaculaire trouwfoto's gebruiken. Je zal nog jarenlang van deze foto's genieten dus is het belangrijk om zorgvuldig te kiezen. Een professionele fotograaf weet precies  hoe de auto perfect gebruikt kan worden voor de foto's. Ze zullen ongeveer een uur bij de kerk foto's maken, waar een kennis die foto's maakt er waarschijnlijk niet zo lang over zou doen

  Klassiek auto's en lange trouwritten 

  Een prachtige oude trouwauto zoals bijvoorbeeld een Rolls-Royce Silver Ghost uit de jaren '20 is de ultieme romantische wagen. Maar je moet er rekening mee houden dat deze vaak een maximum snelheid van 50 tot 80 kmpu hebben daarom kan een rit langer duren. In de stad is dat vaak geen probleem maar buiten de stad zal het zeer langzaam lijken, houd hier dus rekening mee. Over het algemeen hebben klassieke auto's (auto's ouder dan 35 jaar) een maximum snelheid tussen de 70-100 kmpu.

  Sportauto's

  Kleine hippe sportauto's kunnen romantisch lijken maar de realiteit is vaak anders. De meeste sportauto's zijn klein, laag en hebben weinig beenruimte. Dit is vaak niet handig met grote trouwjurken, boeketten en hoge hakken. Dus voordat je naar sportauto's kijkt is het belangrijk om na te denken of je er op een elegante manier in en uit kan stappen.

  Open trouwauto's en het weer

  In de zomerse zon; er zijn niet meer romantische manieren om te arriveren en te vertrekken dan in een prachtige open wagen. Je moet je er wel van verzekeren dat het dak weer dicht kan in het geval van een buitje. En houd er rekening mee dat regen op sommige klassieke wagens effect heeft.

  Self-drive huur

  Het zelf besturen van een wagen is geweldig als je je van tevoren wegwijs met de auto hebt gemaakt. Het ziet er indrukwekkend uit als je uit de kerk komt, maat het is belangrijk om van tevoren een testrit te maken zodat de weet hoe een Ferrari bestuurd moet worden. Klassieke wagens zijn vaak anders en hebben wat extra rijvaardigheid nodig.

  Kinderen in de trouwauto

  Dit is niet altijd een goed idee. Vele jongere kinderen voelen zich niet fijn in deze situatie. Het is vaak beter om de kinderen bij oma te laten om tranen en stress te voorkomen. Ze kunnen nog steeds op de foto met de auto en van de dag genieten. Denk er ook aan dat veel klassieke auto's geen gordel achterin hebben (dit mag volgens de wet) maar kinderen moet er wel een dragen.

  Chauffeur kleding

  De chauffeur voor de trouwrit zal passend en elegant gekleed zijn. Laat je voorkeuren weten als je die hebt met betrekking tot kleding wanneer je je droomauto boekt.

  Champagne en decoratie

  Dit is een persoonlijke trouwauto service. Sommige bieden champagne en decoratie, anderen laten de verantwoordelijkheid aan jou over. Laat je verwachtingen aan de chauffeur weten wanneer de auto is geboekt.

 • Q A

  Prijs per uur

  De prijs per uur staat aangegeven bij het profiel van de auto. Houd er rekening mee dat de prijs per uur wordt gerekend vanaf het moment dat de auto de garage van de eigenaar uit rijdt totdat deze weer terug is in de garage. Alle boekingen moeten voor minimaal 2 uur zijn, ook als het gebruik korter is. De reden hiervoor is dat de voorbereidingstijd van de auto voor de eigenaar hetzelfde is, hoelang deze ook gebruikt wordt.

 • Q A

  Boeken en betalen

  Ons boekingssysteem geeft je onmiddellijk een prijsopgaaf voor de boeking. Er wordt met drie factoren rekening gehouden: de maximum snelheid van het voertuig, de afstand van A naar B met behulp van Google maps en de tijd de auto voor fotografie etc gebruikt zal worden. Als je de wagen boekt zal er om een aanbetaling gevraagd worden via ons boekingssysteem om je reservering te bevestigen. We zullen niets op je credit card berekenen totdat de eigenaar van de auto akkoord is. De rest van de betaling moet aan de eigenaar overgemaakt worden.

 • Q A

  Boeking wordt afgewezen

  Als de boeking om wat voor reden dan ook niet door kan gaan word je hiervan via email en sms van op de hoogte gebracht en worden je credit card en bank gegevens direct uit ons systeem verwijderd.

 • Q A

  Annulering

  Wanneer je de boeking wilt annuleren kunnen we een terugbetaling doen als deze binnen24 uur plaatsvindt. Helaas kan er voor annuleringen 24 uur na boeking geen terugbetaling plaatsvinden aangezien de auto is gereserveerd door de eigenaar op de afgesproken datum.

  Als om wat voor reden dan ook de wagen niet gereden kan worden zal de eigenaar zo spoedig mogelijk contact opnemen. Je kunt uiteraard een terugbetaling vragen als de eigenaar geen auto kan bieden die geschikt is. In het onwaarschijnlijke geval dat de auto niet verschijnt zonder waarschuwing neem dan direct contact op met BookAclassic. Wij zullen dan direct de boekingskosten terugstorten en de auto van onze site verwijderen.

 • Q A

  De auto bekijken

  Het is meestal mogelijk de auto te bekijken nadat de boekingskosten zijn betaald. Vraag de eigenaar hier naar en stel andere vragen die je hebt.

 • Q A

  Algemene voorwaarden

  Klik hier om onze algemene voorwaarden te lezen.

 • Q A

  Privacybeleid

  Klik hier om onze privacybeleid te lezen.

Heb je meer hulp nodig?