Klassieke Auto's voor Films en Evenementen

Klassieke auto's voor films en evenementen.Wij specialiseren in het leveren van klassieke auto's en exclusieve wagens voor film opnames en producties. We hebben een brede selectie van klassieke auto's in onze online catalogus, maar als het niet lukt hier de geschikte wagen te vinden dan hebben we toegang tot vele meer via onze contacten.

We hebben ruime ervaring in het identificeren van de geschikte auto voor specifieke genres in film en TV producties. Wat ook het tijdperk, wees gerust dat we kunnen helpen bij het vinden van de wagen die het best past bij de stijl en tijd van de productie. We hebben vele producties geholpen bij het vinden van de juiste wagen waaronder James Bond films en Justin Bieber commercials.

Klassieke auto's voor films en commercials

Wij hebben verscheidene exclusieve klassieke auto's geleverd aan commercials voor de grote TV zenders. We hebben ruime ervaring met de reclame industrie en het vinden van auto's die de marketing boodschap ondersteunen en versterken. Als de reclame  een klassieke auto, motor, bus of ander soort vervoersmiddel kan gebruiken om het dat beetje extra te geven - dan is dit de plek om dat waar te maken.

Auto's voor evenementen

BookAclassic biedt auto's aan om van feesten en evenementen en de grotere bedrijfsfeesten een fantastische ervaring te creëren. Wil je Elvis in een Pink Cadillac zien rondrijden of een gangster wagen uit de 30-er jaren voor een Al Capone lounge? De mogelijkheden zijn oneindig dus laat je fantasie er maar op los!

Autohuur voor tentoonstellingen en markten

Niets trekt publiek zoals zeldzame auto's en motoren dat doen. BookAclassic heeft een uitgebreide selectie zeldzame wagens voor beurzen en tentoonstellingen op voorraad. We zijn ook broker voor het vinden van exclusieve wagens buiten ons kernassortiment die de kracht hebben mensen aan te trekken. Als je dus een unieke aantrekker nodig hebt voor jouw beurs of tentoonstelling bekijk dan snel ons assortiment.

Section background
Classic vehicle

Zoek jij een klassieke auto?

Voor een onvergetelijk feest of trouwerij. Vind droomauto's in jouw omgeving.

Vind jouw auto
Classic vehicle garage

Ben je de eigenaar van een voertuig?

Adverteer jouw klassieke voertuig kosteloos!. Geheel gratis. Geen jaarlijkse kosten. Geen bindende contracten.

Registreer je voertuig

Wil je regelmatig updates?

Schrijf je nu in

  Het laatste oldtimer nieuws!

  Ben de eerste die exclusieve aanbiedingen van BookAClassic krijgt, via email!

  Krijg evenement en klassieke auto reisinspiratie van over de hele wereld!