Wie zijn wij

BookAclassic is het grootste online boekingsplatform  voor klassieke auto's en oldtimers. Wij zijn het snelst groeiende platform voor retro wagens die altijd populair blijven!

Ons doel is om iedereen de kans te geven om een klassieke wagen of supercar te rijden. Maak nu mee hoe het is om jouw droomauto te rijden tijdens de vakantie of wat voor evenement dan ook maar. Met BookAclassic kan jij in een klassieke Alfa Romeo Spider door Tuscany toeren of in een convertible 1966 Ford Mustang de Route 66 rijden. Waar je ook heen gaat, wij gaan met je mee.

BookAclassic biedt de meest uitgebreide collectie van klassieke auto's en oldtimers voor privé en zakelijk verhuur, voor evenementen, film producties, commercials, feesten en musea. Onze efficiënte service en simple online boekingssysteem is beschikbaar in meerdere talen en brengt steeds meer tevreden klanten en eigenaren van klassieke auto’s samen.

Booking System
Countries
Online
Offline
Map

Het leven is te kort voor saaie auto's

BookAclassic is in het leven geroepen door een Deense entrepreneur en auto liefhebber. BookAclassic is in het leven geroepen omdat we genoeg hadden van saaie, karakterloze en suffe praktische auto's. Wij zijn hier om klassieke auto's onder de aandacht te brengen die soul, charisma en klasse hebben en deze nieuw leven in te blazen. We willen ons enthousiasme en onze passie delen voor prachtige, elegante klassiek auto's en de wegen vullen met deze sexy wagens!

BookAclassic – Drive your dream!

BookAclassic Ltd.
69 Carter Lane
Londen, EC4V 5EQ
Verenigd Koninkrijk

Company Reg. No 07733024

+44 20 3826 8070

Section background
Classic vehicle

Zoek jij een klassieke auto?

Voor een onvergetelijk feest of trouwerij. Vind droomauto's in jouw omgeving.

Vind jouw auto
Classic vehicle garage

Ben je de eigenaar van een voertuig?

Adverteer jouw klassieke voertuig kosteloos!. Geheel gratis. Geen jaarlijkse kosten. Geen bindende contracten.

Registreer je voertuig

Wil je regelmatig updates?

Schrijf je nu in

  Het laatste oldtimer nieuws!

  Ben de eerste die exclusieve aanbiedingen van BookAClassic krijgt, via email!

  Krijg evenement en klassieke auto reisinspiratie van over de hele wereld!