Limousine huur

Limousine verhuur & VIP transport

BookAclassic is een nationale limousine huur en VIP transport service. We hebben een grote selectie aan bekende limousine merken zoals Jaguar, Bentley, Mercedes en Rolls-Royce, en uiteraard Amerikaanse merken als Cadillac, Buick en Lincoln. Laat ons voor je gasten of VIP's zorgen met de meest uitgebreide online service in limousine verhuur.

Laat je dromen uitkomen

Nog nooit is het populairder geweest om een limousine service te gebruiken voor trouwerijen, gala diners en lunches. Vele onder ons hebben meegemaakt hoe ontroerend het is om pas getrouwden de kerk of het stadhuis te zien verlaten en weggereden te worden in een statige limousine. Het maakt een grote indruk, en het is daarom begrijpelijk dat steeds meer mensen dit willen delen. Vaak wordt een limousine gebruikt bij een themafeest zoals een Elvis of een Grease feest om de avond nog meer kleur te geven.

Limousine service voegt meer waarde toe aan allerlei soorten evenementen

Het is een onvergetelijke ervaring om in een limousine naar het vliegveld te worden gereden voor je huwelijksreis - is is er een betere manier om dit te beginnen? Bij terugkomst wordt je opgehaald door een prachtige limousine en privé chauffeur en wordt je veilig naar huis gereden om samen je leven te beginnen.

Misschien ben je niet pas getrouwd maar willen jullie een jubileum vieren. Dit kan een leuke en unieke ervaring zijn voor mensen die een jubileum vieren. Het kan een leuke verassing zijn om een vriend of familielid van het vliegveld te halen in een geweldige limousine als ze lange tijd weg zijn geweest. Er is geen betere manier om ze te verwelkomen en ze te laten weten hoeveel je ze gemist hebt.

Limousine huur is ook leuk om een verjaardag te vieren, bijvoorbeeld voor iemand die 50 jaar wordt. Of misschien wil je het iemand cadeau doen? Wij kunnen limousine rijden van harte aanraden als een cadeau aan iemand,  misschien met een bezoek aan een restaurant of een theater of bioscoop. Of misschien wil je iemand naar een bijzondere plek rijden op een speciale manier waar ze mooie foto's kunnen nemen.

Limousine rijden - hoe het werkt

Je kan rekenen op een geweldige verassing in jouw luxe limo. Met een drankje uit de bar kun je je ontspannen in de zachte, grote stoelen terwijl je naar rustige muziek luistert of een film kijkt. Het is fijn om alle praktische zaken met de chauffeur te laten terwijl jij je ontspant.

Er is genoeg ruimte in een limousine dus je kunt vrienden en family meebrengen, van een luxe interieur, inhouse entertainment en comfort genieten.

Amerikaanse, Britse en Duitse VIP limousine huur

Als je een klassieke of oldtimer limousine wilt huren voor een geweldige ervaring kunnen wij verschillende merken aanbieden waaronder Jaguar, Bentley, Daimler en Rolls-Royce - allen stijlvol en indrukwekkend en daarom ideaal om je VIP gasten in te vervoeren.

Als je een limousine met ruimte voor meerdere mensen zoekt en een grootse impressie wilt maken dan is een Amerikaanse limousine waarschijnlijk de beste keus. Cadillac stretch limousines Lincoln Town Cars zijn altijd een goede keus. Deze wagens hebben genoeg ruimte voor 8 personen die kunnen drinken uit de mini bar terwijl ze onderweg naar het nieuws luisteren.

We hebben een een ruim assortiment aan Duitse VIP wagens zoals BMW en Mercedes. Deze zijn uitermate geschikt om je VIP gasten comfortabel en veilig te vervoeren.

Zaken evenementen & feest vervoer

Als je bedrijfsevenement iets speciaals nodig heeft kunnen wij een unieke selectie van speciale wagens aanbieden voor de gelegenheid. Als je dus limousine huur overweegt neem dan contact op met BookAclassic voor eventuele vragen en wij garanderen dat jouw evenement uniek en onvergetelijk wordt!

Section background
Classic vehicle

Zoek jij een klassieke auto?

Voor een onvergetelijk feest of trouwerij. Vind droomauto's in jouw omgeving.

Vind jouw auto
Classic vehicle garage

Ben je de eigenaar van een voertuig?

Adverteer jouw klassieke voertuig kosteloos!. Geheel gratis. Geen jaarlijkse kosten. Geen bindende contracten.

Registreer je voertuig

Wil je regelmatig updates?

Schrijf je nu in

  Het laatste oldtimer nieuws!

  Ben de eerste die exclusieve aanbiedingen van BookAClassic krijgt, via email!

  Krijg evenement en klassieke auto reisinspiratie van over de hele wereld!