Klassieke en Oldtimer Bus verhuur

Klassieke en Oldtimer Bus verhuur voor trouwerijen en evenementen

Klassieke en oldtimer bus verhuur voor jouw trouwerij, feest of evenement? Klassieke of oldtimer auto's zijn momenteel geweldig populair bij trouwerijen en andere feesten. Maar niet iedereen realiseert zich dat het net zo makkelijk is om een klassieke bus te huren. Deze zijn soms een nog betere keuze omdat op deze manier een grotere groep gasten mee kan.

Bij een rit met deze bussen hoort vaak gepaste muziek, een glas Champagne en meerdere pauzes onderweg om de dag afwisseling en kleur te geven. Een picknick op een mooie plaats is vaak een leuk idee.

Klassieke bus verhuur betekend plaats genoeg voor iedereen

Hou jij ook zo van de klassieke charme van een jaren 70 busje?  Of is een Londense dubbeldekker bus geschikter voor jouw feest of bedrijfsevenement? BookAclassic heeft een grote selectie aan klassieke bussen met 35 zitplaatsen plus extra staanplaatsen. En uiteraard is een klassiek bus een geweldige achtergrond voor foto's van een feest of trouwerij. Onze bussen komen in alle kleuren en maten en zijn uitermate geschikt als decoratie bij een themafeesten of een trouwerij.

VWs zijn altijd een goede keuze

Als je van de nostalgie van de jaren 70 houdt zijn de nostalgische VW busjes altijd een goede keuze. De originele VW Westfalia Camper heeft een koelkast, aanrecht, tafel en prachtige gordijnen. Je ziet VW's vaak bij trouwerijen en ze stellen nooit teleur. Sommige VW's zijn te huur als 'self'drive' waar je zelf kunt rijden en romantische tochtjes kunt ondernemen, samen alleen in de wereld in een oude VW.

Boeken kan niet makkelijker

Browse onze selectie van klassieke en oldtimer bus verhuur om jouw speciale dag iets extra's te geven. Boeken kan snel en makkelijk via ons online boekingssysteem. Als je je favoriete auto of bus invult met de benodigde informatie krijg je direct een prijsopgaaf.

Boek nu meteen of vraag ons om hulp, wij staan klaar om je te helpen en hebben jarenlange ervaring met de verhuur van klassieke wagens en oldtimers, van zowel auto's als bussen. We willen graag helpen bij het vinden van de meest geschikte bus voor jouw evenement. Maar wacht niet te lang, klassieke bussen zijn namelijk erg populair bij trouwerijen en feesten.

Als je meer geïnteresseerd bent in andere wagens, we hebben ook een ruim aanbod van Rolls-Royce, Bentley, Jaguar, Lincoln, Mercedes en Cadillacs. Zoals je kunt zien aan ons ruime aanbod zit er voor iedereen iets bij.

Browse door ons aanbod van klassieke bussen voor trouwerijen en evenementen. Deze kunnen van jouw trouwerij of evenement en onvergetelijke gebeurtenis maken.

Section background
Classic vehicle

Zoek jij een klassieke auto?

Voor een onvergetelijk feest of trouwerij. Vind droomauto's in jouw omgeving.

Vind jouw auto
Classic vehicle garage

Ben je de eigenaar van een voertuig?

Adverteer jouw klassieke voertuig kosteloos!. Geheel gratis. Geen jaarlijkse kosten. Geen bindende contracten.

Registreer je voertuig

Wil je regelmatig updates?

Schrijf je nu in

  Het laatste oldtimer nieuws!

  Ben de eerste die exclusieve aanbiedingen van BookAClassic krijgt, via email!

  Krijg evenement en klassieke auto reisinspiratie van over de hele wereld!