Krijg betaald om je eigen klassieke auto te rijden!

Drive into a world of exciting events with us

Registreer je auto

Hoe het werkt

Registreer je voertuig

Eenvoudig en gratis registratie. Kies om je voertuig aan te bieden met jou als chauffeur of verhuur het met Self Drive.

Begin met boekingen ontvangen

Wij voorzien jou van opwindende boekingen. Je kunt iedere boeking die je wordt aangeboden accepteren of weigeren.

Deel grote avonturen

Rijd in een wereld van opwindende evenementen met ons en krijg betaalt voor de tijd die je besteedt.

Waarom je voertuig registreren

  • Wij zorgen voor boekingen
  • Blijf bij uw voertuig als chauffeur
  • Blijf privé met een anoniem profiel
  • Wordt betaald voor gemaakte uren
  • Accepteer of wijs opdrachten eenvoudig af
  • Geheel gratis. Geen jaarlijkse kosten. Geen bindende contracten

Veelgestelde vragen


Ben jij in het bezit van een klassieke auto die je beschikbaar wilt stellen voor verhuur aan trouwerijen, fotoshoots of film producties? Bij ons kun je dit waarmaken. Het enige wat je moet doen is je auto kosteloos registreren, wij werken niet met bindende contracten en je bent vrij in het wel of niet aannemen van opdrachten.

Voor eigenaren met een speciale wagen

Als jij graag jou klassieke auto wilt verhuren aan spectaculaire evenementen of voor opdrachten, ben je hier op de goede plek. BookAclassic heeft vele klassieke auto's geleverd aan film en commercial producties en daarbij hebben een onvergeetbare ervaring gehad, en natuurlijk wat extra's bij verdient. Wij registreren exclusieve en exotische auto's voor trouwerijen, feesten en speciale tentoonstellingen en daarnaast ook motoren en scooters voor retail showrooms. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Leverancier voor auto's voor film, pop video's en reclame

Wij leveren voertuigen voor de film industrie, evenement organisatoren en fotografen door het hele land. BookAclassic heeft exclusieve voertuigen geleverd aan verscheidene films, muziek video's en reclames waar de eigenaar een bijzondere dag heeft gehad en tegelijkertijd ook nog wat aan heeft verdient.

Professionele diensten
BookAclassic is altijd op zoek naar professionele limousine bedrijven door het hele land die hun wagens optimaal door het hele land willen gebruiken. Wij ontvangen vele vragen over zakelijk, VIP vervoer en trouwauto huur waar jou limousine service geschikt voor is. Ons doel is om samen te werken met alle limousine en bus verhuur bedrijven in het land. Registratie is kosteloos.

Vervoersmiddelen zonder nummerbord 

Vervoersmiddelen zonder nummerbord of verzekering kunnen ook geregistreerd worden op BookAclassic. Deze kunnen verhuurd worden voor fotoshoots, tentoonstellingen, winkeldecoratie en als aandachtspunt bij beurzen of feesten. Ze kunnen ook verhuurd worden om op privéterrein gereden te worden door publiek of gasten. Wij zijn geïnteresseerd in alle vervoersmiddelen die uniek zijn of iets speciaals hebben, zelfs als ze niet in optimale staat verkeren.

Iedere aanvraag komt via ons binnen en jou voertuig blijft anoniem op onze website. Als je besluit een opdracht aan te nemen regelen wij alle informatie. De klant betaald reserveringskosten, wat ook onze commissie is. Als alles in orde is wordt de klant naar jou doorgezet en kunnen jullie de boeking doornemen en bevestigen.


Je moet de eigenaar zijn van een klassiek voertuig wat minstens 25 jaar oud is. Wij accepteren verder limousines, moderne luxe auto's en andere voertuigen die een speciaal of exotisch uiterlijk hebben. Er van uitgaand dat het voertuig rijdbaar is moet het verder in goede staat verkeren en geregistreerd en verzekerd zijn. Verder moet de APK in orde zijn en aangetoond worden dat het voertuig geen verdere gebreken heeft.

Beschikbaarheid
Veel voertuigen zijn niet geschikt om 's winters gereden te worden. Wanneer je registreert kun je aangeven wanneer het voertuig beschikbaar is.


De uiteindelijke prijs wordt berekend door de kosten per uur vanaf het moment dat de wagen de garage verlaat tot het daar weer terug is. BookAclassic garandeert een afname van minstens 2 uur ook als de reis korter is. Na 2 uur kun je er voor kiezen om de kosten per uur of per half uur rekenen. Automatisch is per half uur.

BookAclassic berekend een commissie tot 20% van de totale prijs van de boeking. Ongeveer 50 tot 70% van deze commissie wordt gebruikt om jou wagen te adverteren.

BookAclassic zet de klantgegevens en opdrachten door aan auto eigenaren. Ons systeem laat je per email of sms weten wanneer een van jou wagens geboekt is en er betaald is. De reserveringskosten dienen als bevestiging van de klant om jou voertuig te boeken.

Als we de reserveringskosten hebben ontvangen leveren we alle klantinformatie aan jou, hier vragen we van jou direct contact met de klant op te nemen om alle nodige zaken te bespreken en af te spreken wanneer de betaling afgerond wordt. Zijn er zaken waar jullie niet direct uitkomen, neem dan contact op met BookAclassic. Wij zijn hier om te helpen.


Wanneer een klant jou voertuig wilt boeken ontvang je een email of sms met alle nodige informatie. Als je deze opdracht wilt aannemen moet je binnen 24 uur reageren. Na 24 uur zal ons systeem automatisch een ander voertuig aan de klant aanbieden.

Mag je 'nee, bedankt' zeggen?
Ja, dat kan. Wanneer een klant jou voertuig wilt boeken ontvang je een email of sms met alle nodige informatie. Het is helemaal aan jou om te accepteren of niet, maar het is belangrijk om zo snel mogelijk te reageren zodat de klant niet verder gaat zoeken. Als je de opdracht aangaat is deze bindend.


Wanneer je je bij BookAclassic registreert hebben wij de nodige contactinformatie nodig. Wij vragen je naam, adres, email en telefoon nummer. Deze informatie is enkel voor intern gebruik en zal niet aan derden worden doorgegeven. BookAclassic geeft verder niet de identiteit, het registratie nummer en dergelijke van het voertuig door aan anderen. De enige publiek informatie is het jaar van het voertuig en waar het voertuig is geregistreerd om de identiteit van de eigenaar te waarborgen en diefstal te voorkomen.


Arriveer ruim op tijd op het afgesproken adres en zorg dat jou voertuig er op zijn best uitziet. Deze moet grondig van binnen en buiten schoongemaakt zijn. Zaken als aanvangstijd en reistijd moeten van te voren met de klant besproken en gecontroleerd zijn. Verder moeten verwachtingen over kleding/ uniform en decoratie van het voertuig duidelijk afgesproken zijn.

Inspectie voertuig

Het is vaak een goed idee om de klant het voertuig voor de dag van de opdracht te laten zien. Hier kunnen ook APK, verzekering en registratie getoond worden.

Wat als het voertuig problemen heeft?
Als je voertuig op de dag onverwachte reparatie nodig heeft is het van uiterst belang dat de klant en BookAclassic direct op de hoogte gesteld worden. Wij hebben dan de mogelijk een ander voertuig voor de klant te vinden. Je kan ook zelf de klant een ander voertuig aanbieden als dit mogelijk is. Als de klant hier geen interesse in heeft mogen ze deze afwijzen, als de betaling al voldaan is moet deze terugbetaald worden.

Afwezigheid
Als je zonder geldig excuus niet voor een opdracht aanwezig bent wordt je voertuig direct van onze site verwijderd en moet de betaling direct geretourneerd worden.

Voorwaarden
BookAclassic is uitsluitend een boekingsplatform tussen eigenaren en klanten van klassieke voertuigen. BookAclassic neemt alleen verantwoordelijkheid voor het verschaffen en doorgeven van informatie tussen klant en eigenaar.  BookAclassic heeft geen financiële of legale verantwoordelijkheid voor het gebruik van het gehuurde voertuig, de staat van het voertuig of andere defecten.

 

Geheel gratis. Geen jaarlijkse kosten. Geen bindende contracten Registreer je voertuig
Classic vehicle

Zoek jij een klassieke auto?

Voor een onvergetelijk feest of trouwerij. Vind droomauto's in jouw omgeving.

Vind jouw auto
Classic vehicle garage

Ben je de eigenaar van een voertuig?

Adverteer jouw klassieke voertuig kosteloos!. Geheel gratis. Geen jaarlijkse kosten. Geen bindende contracten.

Registreer je voertuig

Wil je regelmatig updates?

Schrijf je nu in

  Het laatste oldtimer nieuws!

  Ben de eerste die exclusieve aanbiedingen van BookAClassic krijgt, via email!

  Krijg evenement en klassieke auto reisinspiratie van over de hele wereld!